Parket Schuren en Hardwax Olie

Als uw houten vloer echt toe is aan een nieuwe schuurbeurt en laag hardwax, kunt u dit voor het mooiste resultaat het beste overlaten aan Parket Renovatie Service. Dit lokale bedrijf is een specialist in houten vloer renovaties in alle denkbare vormen. Parket schuren en hardwax olie is een methode die absoluut goed past bij houten vloeren en dan met name de parketvloeren van echt hardhout. Het middel zorgt voor een prachtige finish en een uitstekende bescherming tegen alle denkbare invloeden die uw parketvloer kunnen aantasten. Na het afronden van de behandeling is er niets meer te zien van vuil of schade. Ook kunt u uw vloer voortaan nog simpeler onderhouden. Klinkt dit u als muziek in de oren? Ga dan vandaag nog over op parket schuren en hardwax olie door uw lokale specialist uit Houten!

Parket Schuren en Hardwax Olie

REDENEN OM TE KIEZEN VOOR PARKET SCHUREN EN HARDWAX OLIE

Er zijn diverse voordelen te behalen door het laten schuren en hardwaxen van uw houten vloer. Allereerst is er het feit dat uw parket nog veel langer meegaat, wanneer het op de juiste manier wordt verzorgd. De combinatie van schuren en vervolgens hardwaxen maakt dat u parketvloer nog duurzamer wordt. Dankzij de grondige renovatie kan hij tientallen jaren of zelfs wel een leven lang meegaan. Bovendien wordt hij door het parket herstel teruggebracht in zijn fraaie gloednieuwe staat. Als u het ze niet vertelt, zal niemand doorhebben dat uw woning voorzien is van een kwaliteitsvloer van hout met al vele jaren op de teller.

Parket Schuren en Hardwax Olie
Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

U kunt bij ons op korte termijn een afspraak maken op locatie. Wij komen dan bij u langs voor een vrijblijvende vloerinspectie en een deskundig advies.

Z

CBW Erkend en Beoordeeld met een 9.5

Wij zijn CBW erkend en bent hierdoor zeker van uw aankoop. Daarnaast worden wij door onze klanten beoordeeld met een 9.5 op Klantenvertellen!

Project:
Utrecht – 300 m² Schuren en Oliën (Royl 2K Olie)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Houten – 245 m² Schuren en Oliën (Royl 2K Olie)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Nieuwegein – 40 m² Grenen Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Amersfoort – 50 m² Afzelia Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

WAT KAN PARKET SCHUREN EN HARDWAX OLIE VOOR MIJN VLOER DOEN?

Door uw parketvloer na het schuren te laten hardwaxen, profiteert u van meerdere voordelen. Voorop staat natuurlijk de krachtige bescherming tegen beschadiging en vuil. Daarnaast is er het schitterende effect van uw favoriete kleur hardwax op het hout. Verder kunt u de vloer met hardwax op ieder gewenst moment plaatselijk bijwerken.

Parket Schuren en Hardwax Olie

JAAR ERVARING

VLOEREN PER JAAR

VLOEREN BEHANDELD

WANNEER IS HET TIJD VOOR PARKET SCHUREN EN HARDWAX OLIE?

Het besluit om over te gaan op uw houten vloer schuren en hardwax olie aanbrengen, kan op diverse momenten ontstaan. In de praktijk zien we dat mensen onze hulp voornamelijk inroepen wanneer hun parketvloer beschadigd is met kleine of grotere deuken, putten en krassen. Schuren en hardwaxen is ook een uitstekende optie als u een kleurverschil in het hout wilt laten wegwerken of uw vloer wilt voorzien van een compleet nieuw tintje. Tevens is het raadzaam om uw parket te laten schuren en hardwaxen wanneer de oude beschermlaag niet meer voldoet. U voorkomt dan dat uw parketvloer onnodige schade of vervuiling oploopt.

ONDERHOUDSTIPS

Na de behandeling parket schuren en hardwax olie dient u uw vloer goed stof- en zandvrij te houden. Hiervoor is een bezem of stofzuiger onmisbaar. Voor de grote schoonmaak gebruikt u het beste Wax&Clean of soortgelijk onderhouds- en reinigingsmiddel, een geconcentreerd reinigingsmiddel op alcoholbasis en een professionele onderhoudsolie.

Offerte Aanvragen

Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

Call Now Button