Parket Schuren en Lakken

Een beschadigde of dof geworden houten vloer is geen pretje om naar te kijken. Bovendien kan onbehandelde slijtage of schade aan uw parket ervoor zorgen dat de kwaliteit van het hout snel achteruit gaat. Kies daarom al bij de eerste tekenen van flinke verontreiniging of beschadiging direct voor een parket renovatie door ons gespecialiseerde team uit Houten. We kunnen deze renovatie van uw huidige houten vloer op diverse manier aanpakken, bijvoorbeeld door middel van parket schuren en lakken.

Parket Schuren en Lakken

KIEZEN VOOR PARKET SCHUREN EN Lakken

Om de kwaliteit van uw parketvloer in regio Utrecht op het juiste peil te houden, is het verstandig om op het juiste moment de keuze te maken voor een algehele renovatie ervan. Deze behandeling kan onder andere worden uitgevoerd via het parket schuren en lakken. Het schuren worden in drie achtereenvolgende fases gedaan, waarbij onze parketteurs eerst grof en daarna telkens fijner het hout schuren. Op deze wijze worden alle vormen van schade aan uw parket volledig uitgebannen. Vervolgens is uw vloer weer helemaal egaal en kunnen we hem voorzien van een nieuwe, ultiem beschermende laklaag in vrijwel iedere kleur die u maar kunt bedenken.

Parket Schuren en Lakken
Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

U kunt bij ons op korte termijn een afspraak maken op locatie. Wij komen dan bij u langs voor een vrijblijvende vloerinspectie en een deskundig advies.

Z

CBW Erkend en Beoordeeld met een 9.5

Wij zijn CBW erkend en bent hierdoor zeker van uw aankoop. Daarnaast worden wij door onze klanten beoordeeld met een 9.5 op Klantenvertellen!

Project:
Utrecht – 300 m² Schuren en Oliën (Royl 2K Olie)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Houten – 245 m² Schuren en Oliën (Royl 2K Olie)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Nieuwegein – 40 m² Grenen Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Amersfoort – 50 m² Afzelia Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

DIVERSE REDENEN OM TE OPTEREN VOOR PARKET SCHUREN EN LAKKEN

Parket schuren en lakken is een uitstekende keuze om uw houten vloer in de gewenste staat te krijgen. Deuken, krassen en ook vochtkringen kunnen we volledig voor uw verwijderen. Ook kleurverschillen kunnen worden uitgebalanceerd, zodat uw vloer er weer netjes en verzorgd uitziet. Dankzij het aanbrengen van stevige parketlak in meerdere dunne lagen, maken we uw houten vloer tevens extra goed bestand tegen vocht en vuil dat mogelijk kan zorgen voor flinke schade aan het parket. Van externe invloeden heeft uw gereviseerde parketvloer dus geen last meer en bovendien ziet hij er door de nieuwe parketlak weer helemaal top uit.

parket schuren en lakken

JAAR ERVARING

VLOEREN PER JAAR

VLOEREN BEHANDELD

MOOI EN GEBRUIKSVRIENDELIJK

Dankzij de inzet van parketlak van de beste kwaliteit, is uw houten vloer na de renovatie ontzettend goed beschermd tegen onder andere zand, felle zonnestralen, stof en vloeistoffen. Doordat we tevens de oude schade hebben weggehaald, is de levensduur van uw parket behoorlijk opgewaardeerd. Hij gaat nu tot wel tientallen jaren langer mee! U kunt uw houten vloer na de renovatie gewoon zelf onderhouden, wat dankzij onze behandeling voortaan extra eenvoudig zal gaan. We kunnen uw vloer in allerlei prachtige kleuren lakken, zowel in glans als in mat.

ONDERHOUD AAN UW HOUTEN VLOER

De behandeling van parket schuren en lakken door ons gespecialiseerde team neemt u veel werk uit handen. Na de parket renovatie kunt u ervoor kiezen om het regelmatige onderhoud uit te besteden. U kunt dit onderhoud echter ook gemakkelijk zelf uitvoeren. Het dagelijkse vuil kunt u gewoon met een stofzuiger of bezem verwijderen. Verder kunt u met een grote emmer water (circa 5 liter) en een scheutje parketreinigingsmiddel (60 cc) de vloer schoonmaken.

DEZE VIDEO LAAT U ZIEN HOE WIJ EEN HOUTEN VLOER IN 5 STAPPEN EEN TWEEDE LEVEN GEVEN!

Offerte Aanvragen

Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

Call Now Button