Parket Schuren en Lakken

Een beschadigde of dof geworden houten vloer is geen pretje om naar te kijken. Bovendien kan onbehandelde slijtage of schade aan uw parket ervoor zorgen dat de kwaliteit van het hout snel achteruit gaat. Kies daarom al bij de eerste tekenen van flinke verontreiniging of beschadiging direct voor een parket renovatie door ons gespecialiseerde team uit Houten. We kunnen deze renovatie van uw huidige houten vloer op diverse manier aanpakken, bijvoorbeeld door middel van parket schuren en lakken.

Uw vloer behandelen middels parket schuren en lakken

Om de kwaliteit van uw parketvloer in regio Utrecht op het juiste peil te houden, is het verstandig om op het juiste moment de keuze te maken voor een algehele renovatie ervan. Deze behandeling kan onder andere worden uitgevoerd via het parket schuren en lakken. Het schuren worden in drie achtereenvolgende fases gedaan, waarbij onze parketteurs eerst grof en daarna telkens fijner het hout schuren. Op deze wijze worden alle vormen van schade aan uw parket volledig uitgebannen. Vervolgens is uw vloer weer helemaal egaal en kunnen we hem voorzien van een nieuwe, ultiem beschermende laklaag in vrijwel iedere kleur die u maar kunt bedenken.

Diverse redenen om te opteren voor parket schuren en lakken

Parket schuren en lakken is een uitstekende keuze om uw houten vloer in de gewenste staat te krijgen. Deuken, krassen en ook vochtkringen kunnen we volledig voor uw verwijderen. Ook kleurverschillen kunnen worden uitgebalanceerd, zodat uw vloer er weer netjes en verzorgd uitziet. Dankzij het aanbrengen van stevige parketlak in meerdere dunne lagen, maken we uw houten vloer tevens extra goed bestand tegen vocht en vuil dat mogelijk kan zorgen voor flinke schade aan het parket. Van externe invloeden heeft uw gereviseerde parketvloer dus geen last meer en bovendien ziet hij er door de nieuwe parketlak weer helemaal top uit.

Z

Gecertificeerd Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 30 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn Gecertificeerd

Z

Officieel Erkend Specialist

Wij zijn een officieel erkend specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Mooi en gebruiksvriendelijk

Dankzij de inzet van parketlak van de beste kwaliteit, is uw houten vloer na de renovatie ontzettend goed beschermd tegen onder andere zand, felle zonnestralen, stof en vloeistoffen. Doordat we tevens de oude schade hebben weggehaald, is de levensduur van uw parket behoorlijk opgewaardeerd. Hij gaat nu tot wel tientallen jaren langer mee! U kunt uw houten vloer na de renovatie gewoon zelf onderhouden, wat dankzij onze behandeling voortaan extra eenvoudig zal gaan. We kunnen uw vloer in allerlei prachtige kleuren lakken, zowel in glans als in mat.

Het beste onderhoud aan uw houten vloer

De behandeling van parket schuren en lakken door ons gespecialiseerde team neemt u veel werk uit handen. Na de parket renovatie kunt u ervoor kiezen om het regelmatige onderhoud uit te besteden. U kunt dit onderhoud echter ook gemakkelijk zelf uitvoeren. Het dagelijkse vuil kunt u gewoon met een stofzuiger of bezem verwijderen. Verder kunt u met een grote emmer water (circa 5 liter) en een scheutje parketreinigingsmiddel (60 cc) de vloer schoonmaken.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

=
Optellen (+) Vermenigvuldigen (*)

Call Now Button