Parket Schuren en Oliën

Op welke wijze wilt u uw houten kwaliteitsvloer geheel laten renoveren? Dat is een belangrijke vraag wanneer u besluit om te kiezen voor parket schuren in regio Utrecht. Uw lokale team van specialisten kan de parket renovatie op meerdere manieren voor u uitvoeren. Eén van de methodes is parket schuren en oliën. Uw houten vloer wordt dan in drie fases geschuurd, waarna het tijd is voor een afwerking met de bekende beschermer genaamd parketolie. Deze vorm van parket onderhoud is zeer geschikt voor houten vloeren die kampen met zowel flinke vervuiling als schade.

Kiezen voor parket schuren en oliën

U doet er goed aan om met het parket schuren en oliën in uw woning niet te lang te wachten. Zou u dit namelijk wel doen, dan loopt uw houten vloer enorm veel extra risico op vervuiling, beschadiging en ook verkleuring. Neem daarom tijdig contact met ons op voor uw vloer herstel in Houten of omgeving. We zorgen voor een duurzaam behoud en een flinke verlenging van de levensduur van uw parketvloer, zodat u veel moeite en vooral ook geld kunt besparen. Dankzij een totaalbehandeling van schuren en oliën kunnen we uw vloer weer volledig gloednieuw laten ogen. Tevens kunnen we uw parket voorzien van precies het kleurtje dat u wenst.

Wanneer is het tijd voor parket schuren en oliën?

Krassen en deuken in het hout kunnen ontstaan op allerlei manieren. Zo zijn zware meubels, maar ook sierlijke naaldhakjes vaak funest voor de toplaag van het hout. Gelukkig kunnen de putjes of groeven die dan in de vloer ontstaan, volledig worden weggehaald via uw parketvloer laten schuren en oliën. Verder is het met deze methode mogelijk om verschillen in kleur weer helemaal in balans te brengen. Kiest u liever voor een geheel andere tint? Ook dat is altijd mogelijk! De complete renovatie zorgt er tevens voor dat er een nieuwe, goed dekkende beschermlaag op het hout wordt gecreëerd.

Z

Gecertificeerd Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 30 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn Gecertificeerd

Z

Officieel Erkend Specialist

Wij zijn een officieel erkend specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Wat is het voordeel van parket schuren en oliën?

Indien u uw houten vloer laat schuren en oliën door ons ervaren team, profiteert u van meerdere fijne voordelen. Zo kan de renovatie geheel conform uw eigen wensen worden uitgevoerd, compleet met de exacte kleur olie van uw voorkeur. Door de toevoeging van de beschermende olielaag is uw parket niet langer te onderscheiden van een echt nieuwe houten vloer. Uw parket ziet er fraai mat en naturel uit, precies wat u wenst dus voor uw kwaliteitsvloer!

Uw herstelde vloer lang mooi houden

Na het parket schuren en oliën, is het uiteraard niet de bedoeling dat we de renovatie direct weer moeten herhalen. Daarom is het verstandig om een aantal goede onderhoudsmiddelen in huis te halen. Een intensief reinigingsmiddel en een verwijdermiddel voor hardnekkige vlekken zijn onmisbaar om het hout proper te houden. Daarnaast kunnen we niet vaak genoeg benadrukken dat u een ontstane vlek het beste zo snel mogelijk kunt verwijderen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

=

Call Now Button