Parket Schuren en Oliën

Op welke wijze wilt u uw houten kwaliteitsvloer geheel laten renoveren? Dat is een belangrijke vraag wanneer u besluit om te kiezen voor parket schuren in regio Utrecht. Uw lokale team van specialisten kan de parket renovatie op meerdere manieren voor u uitvoeren. Eén van de methodes is parket schuren en oliën. Uw houten vloer wordt dan in drie fases geschuurd, waarna het tijd is voor een afwerking met de bekende beschermer genaamd parketolie. Deze vorm van parket onderhoud is zeer geschikt voor houten vloeren die kampen met zowel flinke vervuiling als schade.

Parket Schuren en Oliën

KIEZEN VOOR PARKET SCHUREN EN OLIËN

U doet er goed aan om met het parket schuren en oliën in uw woning niet te lang te wachten. Zou u dit namelijk wel doen, dan loopt uw houten vloer enorm veel extra risico op vervuiling, beschadiging en ook verkleuring. Neem daarom tijdig contact met ons op voor uw vloer herstel in Houten of omgeving. We zorgen voor een duurzaam behoud en een flinke verlenging van de levensduur van uw parketvloer, zodat u veel moeite en vooral ook geld kunt besparen. Dankzij een totaalbehandeling van schuren en oliën kunnen we uw vloer weer volledig gloednieuw laten ogen. Tevens kunnen we uw parket voorzien van precies het kleurtje dat u wenst.

Parket Schuren en Oliën
Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

U kunt bij ons op korte termijn een afspraak maken op locatie. Wij komen dan bij u langs voor een vrijblijvende vloerinspectie en een deskundig advies.

Z

CBW Erkend en Beoordeeld met een 9.5

Wij zijn CBW erkend en bent hierdoor zeker van uw aankoop. Daarnaast worden wij door onze klanten beoordeeld met een 9.5 op Klantenvertellen!

Project:
Utrecht – 300 m² Schuren en Oliën (Royl 2K Olie)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Houten – 245 m² Schuren en Oliën (Royl 2K Olie)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Nieuwegein – 40 m² Grenen Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Amersfoort – 50 m² Afzelia Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Wanneer is het tijd voor parket schuren en oliën

Krassen en deuken in het hout kunnen ontstaan op allerlei manieren. Zo zijn zware meubels, maar ook sierlijke naaldhakjes vaak funest voor de toplaag van het hout. Gelukkig kunnen de putjes of groeven die dan in de vloer ontstaan, volledig worden weggehaald via uw parketvloer laten schuren en oliën. Verder is het met deze methode mogelijk om verschillen in kleur weer helemaal in balans te brengen. Kiest u liever voor een geheel andere tint? Ook dat is altijd mogelijk! De complete renovatie zorgt er tevens voor dat er een nieuwe, goed dekkende beschermlaag op het hout wordt gecreëerd.

Parket Schuren en Oliën

JAAR ERVARING

VLOEREN PER JAAR

VLOEREN BEHANDELD

WAT IS HET VOORDEEL VAN PARKET SCHUREN EN OLIËN?

Indien u uw houten vloer laat schuren en oliën door ons ervaren team, profiteert u van meerdere fijne voordelen. Zo kan de renovatie geheel conform uw eigen wensen worden uitgevoerd, compleet met de exacte kleur olie van uw voorkeur. Door de toevoeging van de beschermende olielaag is uw parket niet langer te onderscheiden van een echt nieuwe houten vloer. Uw parket ziet er fraai mat en naturel uit, precies wat u wenst dus voor uw kwaliteitsvloer!

UW HERSTELDE VLOER LANG MOOI HOUDEN

Na het parket schuren en oliën, is het uiteraard niet de bedoeling dat we de renovatie direct weer moeten herhalen. Daarom is het verstandig om een aantal goede onderhoudsmiddelen in huis te halen. Een intensief reinigingsmiddel en een verwijdermiddel voor hardnekkige vlekken zijn onmisbaar om het hout proper te houden. Daarnaast kunnen we niet vaak genoeg benadrukken dat u een ontstane vlek het beste zo snel mogelijk kunt verwijderen.

DEZE VIDEO LAAT U ZIEN HOE WIJ EEN HOUTEN VLOER IN 5 STAPPEN EEN TWEEDE LEVEN GEVEN!

Offerte Aanvragen

Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

Call Now Button