Graag stellen wij ons aan u voor

Parket Renovatie Service is inmiddels meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het uitvoeren van vakkundige parket renovaties en in het schuren / behandelen van parketvloeren. Dagelijks schuren en oliën, lakken wij met veel plezier alles soorten houten vloeren. Van eiken tot Merbau of Afzelia, onze jarenlange expertise heeft ervoor gezorgd dat wij iedere houten vloer de beste en mooie behandeling kunnen geven.

Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven, zo hebben wij door de jaren heen ook diverse sportvloeren en horecavloeren gerenoveerd welke wij tot de dag van vandaag nog steeds met veel passie onderhouden. Onze grootste groep is echter de particulier. In de gehele regio Utrecht zijn wij actief en voeren wij op dagelijkse basis met veel plezier en passie parketrenovaties uit.

Mocht u vragen hebben of een afspraak willen maken? Dan kunt u ons ook altijd even bellen voor een vakkundig advies. Wij komen dan vrijblijvend bij u langs op locatie om de vloer inspecteren. Aan de hand van de inspectie kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden en uw wensen bespreken. Vervolgens ontvangt u van ons een heldere en scherpe offerte.

Liever een prijs? vul dan ons offerte formulier in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Wij zijn u graag van dienst.

Met vriendelijke groeten,

Parket Renovatie Service

Call Now Button