Parket Schuren

Bent u opzoek naar een specialist in het Parket Schuren en behandelen met olie, lak of hardwax olie? Parket Renovatie Service is al 30 jaar gespecialiseerd en lokaal gevestigd in Houten! Weet u nog hoe lang uw houten vloer uw woning al siert? Dit is vast al een behoorlijke tijd. Als geen ander zult u dan weten hoeveel woonplezier een vloer van hout met zich meebrengt. Een klein nadeel van een parketvloer is echter, dat hij na verloop van tijd vervuild en dikwijls zelfs beschadigd raakt. Indien het ook bij uw houten vloer zover is, kunnen we onze professionele parket renovatie van harte aanbevelen! Ons bedrijf is gespecialiseerd in parket schuren in de gehele regio rondom Houten en gaat graag ook voor u aan het werk. Benieuwd wat wij voor u en uw parketvloer kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op en plan direct een vrijblijvende vloerinspectie in!

Parket Schuren
Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

U kunt bij ons op korte termijn een afspraak maken op locatie. Wij komen dan bij u langs voor een vrijblijvende vloerinspectie en een deskundig advies.

Z

CBW Erkend en Beoordeeld met een 9.5

Wij zijn CBW erkend en bent hierdoor zeker van uw aankoop. Daarnaast worden wij door onze klanten beoordeeld met een 9.5 op Klantenvertellen!

Project:
Utrecht – 300 m² Schuren en Oliën (Royl 2K Olie)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Houten – 245 m² Schuren en Oliën (Royl 2K Olie)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Nieuwegein – 40 m² Grenen Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Amersfoort – 50 m² Afzelia Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Parket Schuren en Oliën

Al bij de aanvraag van een offerte kunt u uw wensen aan ons doorgeven. Misschien wilt u immers wel uw houten vloer laten schuren en oliën. Eerst gaan we aan het werk met stofvrij schuren, waardoor we uw parket rap en schoon kunnen renoveren. Daarna komt er een goede laag olie op het hout, die we soepel en snel over het gehele oppervlak verspreiden. Dit voorkomt nieuwe schade aan uw vloer, onder andere door vocht, vuil en zand. Bent u nieuwsgierig naar de prijs van deze totaalbehandeling? Vraag dan bij ons uw offerte aan!

Parket Schuren en Lakken

Ieder heeft zo zijn eigen voorkeuren en daarom mag u ook bij uw houten vloer renovatie zelf het gewenste afwerkmiddel uitkiezen. Zo is het een mogelijkheid om voor het parket schuren en lakken te gaan. We zorgen er eerst voor dat aanwezige slijtage, vlekken en beschadigingen uit het hout verwijderd worden. Vervolgens brengen we uw favoriete lakvariant aan. Hierdoor wordt uw houten vloer langdurig beschermd tegen onder meer nieuwe vervuiling, verkleuring en schade. Parket lakken kan in alle schakeringen van licht tot donker en in variaties van mat tot glanzend.

Hardwax Olie: extra bescherming

…………

JAAR ERVARING

VLOEREN PER JAAR

VLOEREN BEHANDELD

PARKET LATEN SCHUREN DOOR EEN SPECIALIST

In sommige gevallen kiezen mensen ervoor om zelf hun parket te gaan schuren. Helaas brengt dit vrijwel altijd een ongewenst effect teweeg; namelijk een houten vloer die alleen maar meer beschadigd raakt. Daarom is het verstandig om het werk uit te besteden aan doorgewinterde allround parketteurs, zoals de mannen van Parket Renovatie Service. Met de beste middelen en materialen brengen we uw houten vloer renovatie tot een zeer succesvol einde. U zult zeer positief verrast zijn, wanneer u na afloop van het parket herstel een houten vloer als nieuw in uw woning aantreft!

30 JAAR ERVARING IN PARKET SCHUREN

Bij onze houten vloer renovaties gaan we natuurlijk niet lukraak aan de slag met zomaar een schuurmachine. Onze kracht schuilt namelijk in onze ruime ervaring en onze kwaliteitsapparatuur. Zo investeren we graag in de nieuwste, meest innovatieve schuurapparatuur, omdat we weten dat we hiermee het beste resultaat kunnen behalen. Daarnaast beschikken we over ruim 30 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parketvloeren en dit ziet u dan ook zeker terug in uw volledig gerenoveerde houten vloer.

VRIJBLIJVENDE VLOERINSPECTIE EN ADVIES

Goed weten hoe uw parketvloer er nu aan toe is, dat is zowel belangrijk voor u als voor onze parketteurs. Daarom kunt u altijd een vrijblijvende vloerinspectie laten uitvoeren op uw locatie in de regio Utrecht. Hierbij geven we u gelijk ook een passend en op maat gesneden parket advies. Op grond hiervan kunt u met ons afspreken voor een volledige houten vloer renovatie middels parket schuren en behandelen met olie, lak of hardwax olie. Dankzij deze professionele vloerbehandeling is uw parket weer in de juiste conditie om tot wel tientallen jaren mee te gaan!

PARKET REINIGEN OOK EEN OPTIE!

De meest handige manier om te bepalen of u het beste kunt kiezen voor het parket reinigen of het schuren van uw houten vloer, is middels een vloerinspectie. We sturen een parketteur bij u langs die nagaat in hoeverre uw houten vloer beschadigd of vervuild is. Bij zware verontreiniging met eventueel wat lichte schade kunt u doorgaans gewoon kiezen voor het reinigen van de parketvloer. Ook kunnen aanwezige kleurverschillen eenvoudig worden weggewerkt. Dankzij een algehele behandeling van parket reinigen en daarna afwerken zorgen we er tevens voor dat uw vloer in de toekomst minder vuil en stof zal aantrekken. Zullen we kijken of uw parketvloer het meest gebaat is bij reinigen of schuren? Contacteer ons dan voor een afspraak!

Offerte Aanvragen

Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

Call Now Button